ZZP Vertrouwenspersoon

Search

Thema's

Meer binnen deze categorie:

Waarom een kennisbank?

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een veilige werkomgeving, daarom bieden wij ook deze kennis aan, maar als je nou meer wilt lezen over onze diensten klik dan hieronder.

Inhoudsopgave

Werken als ZZP vertrouwenspersoon

Ben jij externe vertrouwenspersoon of wil jij aan de slag als zelfstandige als ZZP vertrouwenspersoon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn druk bezig om ons team van externe vertrouwenspersonen uit te breiden in heel Nederland.

Waarom werken bij Trustlr als ZZP vertrouwenspersoon

Er zijn verschillende voordelen om als ZZP vertrouwenspersoon te werken bij Trustlr:

  • Wij zijn een jong, groeiend en dynamisch bedrijf en wij hebben hierdoor leuke bedrijven als klanten.
  • Het is kosteloos om je aan te sluiten bij ons platform.
  • Wij hebben een groot netwerk aan klanten en een groot bereik.
  • Eerlijke uurtarieven voor de klant en voor jou. Jij krijgt ruim 70% van ons geldende uurtarief.
  • Je blijft ondernemer en kan ook voor andere werkgevers blijven werken
  • Aansluiten bij de Trustlr. Intervisiegroep

Wij zijn op zoek naar zzp externe vertrouwenspersonen. Sluit je aan bij Trustlr.

Werkwijze Trustlr en onze ZZP vertrouwenspersonen

Wij bij Trustlr en onze ZZP vertrouwenspersonen werken net even anders dan andere aanbieders. Trustlr is opgericht vanuit de overtuiging dat het creëren van een veilige werkomgeving slimmer en beter kan. Daar waar huidige aanbieders van vertrouwenspersonen meer reactief werken en als pleister op een wond fungeren probeert Trustlr proactief, in samenwerking met onze klanten, een veilige werkomgeving te creëren. TrustNet is onze tool hiervoor en is een online platform dat voorlichting geeft over de vertrouwenspersoon, ongewenste omgangsvormen en meer. Als je het leuk vind om als ZZP vertrouwenspersoon te werken voor een innovatief bedrijf, dan zijn wij wellicht een match! Wil je meer lezen over onze werkwijze kijk dan ook eens op onze website op de Hoe werkt Trustlr? pagina. Het is goed als je een kijkje neemt op onze website om te kijken of je denkt te passen bij ons als bedrijf.

Wat vragen wij van ZZP vertrouwenspersonen

Wij vragen van onze ZZP vertrouwenspersonen in ieder geval een LVV-certificering. Wij werken alleen samen met LVV gecertificeerde vertrouwenspersonen. Wat wij nóg belangrijker vinden, is dat je mensen écht wil helpen. Wij zoeken echte mensenmensen. Ervaring als vertrouwenspersoon is geen vereiste, maar wel een pre.

Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar hello@trustlr.nl of bel ons op 085-060 68 16. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.