Over Trustlr

Een veilige werkcultuur voor iedere Nederlander door innovatieve dienstverlening voor elk bedrijf.

Het moet beter — je hoeft het nieuws maar te lezen om dat te zien. Elke maand is er wel weer een spraakmakende zaak omtrent ongewenst gedrag en machtsmisbruik op de werkvloer. Dat is wat ons betreft echter niet alleen een symptoom van het probleem, maar ook een teken dat Nederland verlangt naar de oplossing. Onveilige werkculturen zijn namelijk niet nieuw, maar om samen te zorgen dat het zo snel mogelijk verleden tijd is, hebben we wel nieuwe oplossingen nodig.

Daarom werken we bij Trustlr aan innovatieve dienstverlening die voor alle bedrijven in Nederland beschikbaar is. Terwijl wet- en regelgeving zich op grote organisaties richt, wordt het MKB geraakt en de huidige oplossingen schieten voor hen tekort. Bij Trustlr werken we aan de innovatieve oplossingen die voor iedereen beschikbaar zijn.

Een nieuwe kijk

Een actueel thema met tot nu toe voornamelijk ouderwetse oplossingen — terwijl werkend Nederland verlangt naar een veilige werkklimaat blijft de dienstverlening achter. Daarom werkt Trustlr aan de innovatie die nodig is om samen vooruit te bewegen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar hebben de energie én ideeën om te werken aan blijvende verandering.

De verandering die we willen zien in de wereld

Als we zelf nooit eerder in een situatie waren gekomen waar we écht een vertrouwenspersoon nodig hadden, waren we dit avontuur mogelijk nooit gestart. We doen dit omdat we weten dat het beter moet en we geloven dat wij de oplossing hebben.

Samen beter samenwerken

Bij Trustlr gaat het er allemaal om dat we teams de controle teruggeven. We creëren tools voor employee empowerment, zodat mensen een veilig werkklimaat zelf in handen hebben. Want teamwork leg je niet op, daar werk je samen aan. Met Trustlr doe je dat veilig en vertrouwd.

Het Trustlr team

Ons team, in hun eigen woorden. Want voordat jouw team zich blootgeeft aan onze vertrouwenspersonen is ‘t belangrijk om ze beter te leren kennen.

Co-founder - Vertrouwenspersoon

Ruben Woudenberg

Mijn eigen ervaringen met ongewenste omgangsvormen inspireerden me om samen met Monica Trustlr op te richten. Elke dag zet ik me in om bedrijven te helpen een gezond werkklimaat te realiseren.

Co-founder - Vertrouwenspersoon

Monica Ceulen

Als co-founder van Trustlr werk ik actief aan het verbeteren van werkculturen, een missie die ik combineer met mijn rol als beleidsmedewerker bij de Rijksoverheid. Ik focus op het toegankelijker maken van veilige werkomgevingen en gebruik deze hands-on ervaring om effectiever beleid te ontwikkelen.

Vertrouwenspersoon

Marijn Kraeger

Mijn werk als vertrouwenspersoon geeft me energie omdat ik graag mensen coach, motiveer en verbind. Met een avontuurlijke blik en een oprechte houding draag ik graag bij aan het werkplezier van anderen, zodat iedereen met plezier naar zijn werk kan gaan.

Vertrouwenspersoon

Louisa Elabboudi

Gedreven door mijn eigen ervaring met ongewenst gedrag, zet ik me in als vertrouwenspersoon om anderen te helpen voorkomen wat ik zelf heb meegemaakt. Ik assisteer organisaties in het ontwikkelen van een cultuur van respect en integriteit, met een speciale focus op het behouden van talent en het verhogen van de productiviteit.

Vertrouwenspersoon

Vivian Raats

Als HR-manager en interne vertrouwenspersoon heb ik van dichtbij gezien hoe belangrijk een veilige werkomgeving is. De voldoening die het werken met mensen en het bijdragen aan zo'n omgeving mij geeft, inspireerde mij om extern vertrouwenspersoon te worden. Mijn werkwijze kenmerkt zich door: rust, vertrouwen, een open- en eerlijke communicatie en empathie.

Verstrouwenspersoon

Wim Turksma

Ik ben zelfstandig ondernemer en mijn werkzaamheden zij gericht op IT en Agile Management maar ben ook coach, trainer, docent en extern vertrouwenspersoon. Ik werk ruim 35 jaar in de IT waarvan de laatste 15 jaar als leidinggevende. Ik ben in het bezit van een Master diploma in Management en ICT en heb diverse coach en communicatie opleidingen gevolgd. Deze ervaring gebruik ik in mijn werk als extern vertrouwenspersoon. 

Vertrouwenspersoon

Rob Hogeweg

Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik ben een interim (HR) Manager met de focus op de mens. Verder ben ik coach en vertrouwenspersoon,ik vind dit mooie rollen omdat ik geïnteresseerd ben in de mens en graag wil helpen om je verder te ontwikkelen en om plezier te hebben in dat wat je doet. In mijn verschillende rollen als bijv. Manager en HR-manager heb ik altijd de focus op “de mens” in de organisatie. Ook heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk een veilige werkomgeving is. Persoonlijk heb ik meegemaakt wat grensoverschrijdend gedrag met je doet

Weet je genoeg of heb je nog een vraag?

Ons team staat voor je klaar — vandaag voor al je vragen en morgen voor al je oplossingen op het gebied van een veilige werkcultuur. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze vertrouwenspersonen en ze helpen je met de volgende stap.

Externe vertrouwenspersoon

Een betrouwbare keuze voor Nederlandse ondernemingen.

Externe vertrouwenspersoon Trustlr