E-learning grensoverschrijdend gedrag

E-learning grensoverschrijdend gedrag

E-learning grensoverschrijdend gedrag

Het voorkomen van ongewenst gedrag begint bij het creëren van bewustwording bij jouw medewerkers, onze e-learning grensoverschrijdend gedrag helpt hierbij. Onze E-learning grensoverschrijdend gedrag is er voor medewerkers en leidinggevenden en ondersteund je organisatie proactief een veilige en open werkcultuur te creëren. Door medewerkers voor te lichten en bewust te maken van grensoverschrijdend gedrag en de impact hiervan, kunnen situaties van ongewenst gedrag preventief voorkomen worden.

Ontdek zelf hoe Trustlr zich onderscheidt

Externe LVV-registervertrouwenspersonen

Al onze vertrouwensexperts zijn LVV-gecertificeerd, maar wat wij nog belangrijker vinden: ze willen jouw mensen écht helpen. Ze hebben de ervaring en passie om elk team verder te helpen.

Voldoen aan wetgeving én verwachtingen overtreffen

Als het binnenkort verplicht wordt om bij bedrijven vanaf 10 medewerkers een vertrouwenspersoon aan te stellen zit je bij ons gelijk goed. En met onze innovatieve dienstverlening leveren we altijd extra.

On- en offline — ons team werkt zoals jullie dat ook doen

Tijden veranderen en wij veranderen gewoon met ze mee. Of jullie team nou compleet remote werkt of nog altijd liever samenkomt; onze innovatieve dienstverlening heeft zowel on- als offline mogelijkheden.

De betaalbare oplossing voor het MKB

Een externe vertrouwenspersoon van Trustlr is geen kostenpost, maar een kostenbesparing. Zij verlagen verzuim, verhogen productiviteit én zijn dankzij ons lage uurtarief van €89 toegankelijk voor het MKB.

Waarom een e-learning grensoverschrijdend gedrag

Een E-learning is de meest efficiënte mannier van voorlichting binnen een organisatie. De e-learning is schaalbaar, eenvoudig te implementeren en bespaart tijd. Bovendien geef je als organisatie aan dat je belang hecht aan een veilige werkcultuur en je houd focus op het beleid.

  1. Geef je medewerkers en leidinggevenden de tools die ze nodig hebben om ongewenst gedrag effectief tegen te gaan
  2. Je houd je beleid op sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag levend
  3. Onze e-learning is een betaalbaar alternatief
  4. De inzet is schaalbaar en kennis gaat niet verloren bij verloop van personeel
  5. Een e-learning van TrustNet helpt je te voldoen aan de wettelijke eis om een beleid te voeren op sociale veiligheid en voorlichting te geven over psychosociale arbeidsbelasting (PSA)
     
Externe vertrouwenspersoon
Online cursus grensoverschrijdend gedrag

Inhoud online cursus ongewenst gedrag

In de online cursus wordt ingegaan op ongewenst en grensoverschrijdend gedrag. De volgende onderwerpen worden behandelden:

  1. De deelnemer leert ongewenst gedrag zoals intimidatie, pesten, agressie, discriminatie en seksuele intimidatie te herkennen en de impact hiervan te begrijpen
  2. Medewerkers krijgen praktische tools aangerijkt om grensoverschrijdend gedrag effectief aan te pakken en worden aangemoedigd om tot actie over te gaan
  3. Uitleg over het beleid rondom ongewenst gedrag binnen de organisatie en de rol die de vertrouwenspersoon hierin kan spelen en hoe deze ondersteuning kan bieden 

Trustlr is er voor elke organisatie

Voor elke branche

Van horeca en toerisme tot consultancy en notariskantoren — Trustlr is net zo veelzijdig als jouw bedrijf.

Voor al je medewerkers

Met TrustNet geven we medewerkers de macht; zij houden de regie over hun eigen werkklimaat.

Voor elke situatie

Ongewenst gedrag kent, helaas, vele vormen. Wij staan, zonder oordeel, open voor elke situatie die onveilig voelt.

Voor elke dag

Het is beter als ‘t nooit gebeurd, maar als het gebeurd dan is Trustlr direct bereikbaar. We staan 24/7 voor je klaar.

Extra diensten

Breidt onze alles-in-één dienstverlening uit en maak van Trustlr jullie één-voor-alles oplossing.

Online voorlichting en preventie

Online cursussen ontworpen om jouw organisatie proactief te ondersteunen in het voorkomen van ongewenst gedrag en integriteit. TrustNet is ons online kennisplatform met voorlichting om een veilige werkomgeving te bevorderen.

Training op locatie

Medewerkers meenemen in de opbouw van een veilig werkklimaat gaat wat ons betreft het allerbest op bekende plekken. Op de werkvloer of een favoriete teamlocatie.

Hulp bij gedragscode

De richtlijnen voor het gedrag van jouw medewerkers behoren nog te vaak tot de ongeschreven regels. Wij maken het duidelijk en inzichtelijk voor iedereen, met een gedragscode op papier.

Ervaring opdoen, in Virtual Reality

Herken jij ongewenst gedrag als het zich voor je neus afspeelt? Met deze VR-experience simuleren we onveilige situaties zodat jouw mensen getraind worden om het gedrag te herkennen dat we samen willen voorkomen.

Meer informatie over de e-learning grensoverschrijdend gedrag?

Meer weten over de e-learning over grensoverschrijdend gedrag of één van de andere online cursussen die staan op TrustNet? Wil je meer weten over de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een custom op maat gemaakte e-learning voor jouw organisatie? Of wil je een demo van de cursus? 

Ruben onze oprichter staat je graag te woord. Plan nu een gesprek middels onderstaande button.

 
online cursus gedrag

Door voorlichting te geven aan jouw medewerkers middels de e-learning grensoverschrijdend gedrag werk je preventief aan een veilige werkcultuur.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op algemene vragen vind je hier. Voor specifieke vragen mag je altijd een afspraak met ons team maken.

De e-learnings van ons platform TrustNet kunnen ook los afgenomen worden zonder gebruik van onze vertrouwenspersonen. Er is echter wel sprake van synergie als wij ook de externe vertrouwenspersoon zijn voor jouw organisatie. Wij zijn beter zichtbaar en benaderbaar door het platform. 

Wij vinden het belangrijk dat voorlichting toegankelijk beschikbaar is voor ieder bedrijf en iedere medewerker, omdat wij geloven dat met voorlichting grensoverschrijdend gedrag voorkomen kan worden en de impact beperkt. Onze prijs maakt deze voorlichting toegankelijk voor ieder bedrijf. Wij werken met een prijsstaffel gebaseerd op het aantal medewerkers. Wil je de prijs voor jouw bedrijf weten, neem dan contact op. 

Voorlichting van personeel op het gebied van sociale veiligheid is verplicht. Je bent ook verplicht om een beleid te voeren op sociale veiligheid. Deze e-learning helpt je aan deze verplichtingen te voldoen en houd je beleid levend.

Er zijn meerdere e-learnings beschikbaar. De twee belangrijkste e-learnings gaan over omgangsvormen en over integriteit op de werkvloer en 

Het vertrouwen van deze bedrijven motiveert ons elke dag

Iedereen verdient het om te werken in een veilige werkcultuur en daarom zijn deze bedrijven slechts het begin. Ontdek de dankbare reacties die ons motiveren om elke dag 100% te geven.

Fiona Gelton
Fiona GeltonRegister Taxateur en interne vertrouwenspersoon bij Envalue
Read More
Wij hebben een interne vertrouwenspersoon en een externe vertrouwenspersoon van Trustlr. En deze combinatie van enerzijds keuzevrijheid vanuit de medewerkers tot wie zij zich willen richten (in- of extern) en daarnaast een goede sparringpartner voor de interne vertrouwenspersoon werkt voor ons erg goed.
Helen Groeneveld
Helen GroeneveldJobcoach bij Actor Consultancy
Read More
De communicatie verloopt zeer prettig; van een laagdrempelige kennismaking tot snelle reacties per mail en het meedenken in interne cursussen. Wij zijn erg tevreden.
Peter-Paul Verhoef
Peter-Paul VerhoefCEO bij Hightech ICT
Read More
We waarderen Trustlr omdat het ons eenvoudig helpt voldoen aan wet- en regelgeving. Als klein bedrijf kunnen we geen interne vertrouwenspersoon aanstellen. Met Trustlr bieden we collega's toegang tot informatie, voorlichting en advies, wat zorgt voor een veilige werkomgeving.
Eric Beugelsdijk
Eric BeugelsdijkEigenaar bij Roestig Blond
Read More
De proactieve benadering van Trustlr. voor het creëren van een goede werkomgeving past perfect bij onze waarden. Daarnaast helpt het ons ook om volledig te voldoen aan wet- en regelgeving. Trustlr heeft zichzelf bewezen als een waardevolle partner voor ons bedrijf."
Sander Reijsmeijer
Sander ReijsmeijerEigenaar bij Cafe Constant
Read More
Persoonlijk contact en geweldige service. Wij hadden een heel goede en veilige werksfeer, maar toch voelt het goed om vanuit goed werkgeverschap een veilige werkomgeving te bieden aan mijn medewerkers en verder te professionaliseren. De communicatie van Trustlr gaat tot nu toe heel soepel.

Weet je genoeg of heb je nog een vraag?

Ons team staat voor je klaar — vandaag voor al je vragen en morgen voor al je oplossingen op het gebied van een veilige werkcultuur. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze vertrouwenspersonen en ze helpen je met de volgende stap.

Externe vertrouwenspersoon

Een betrouwbare keuze voor Nederlandse ondernemingen.

Externe vertrouwenspersoon Trustlr