Tarieven

De tarieven van Trustlr

De weg naar een écht veilige werkcultuur is uitdagend; daarom maken we onze prijzen zo simpel mogelijk.

Start

€295,-

Minder dan 25 medewerkers

Klein, maar een fijne werkcultuur? Met dit pakket ga je goed van start.

Dit krijg je

Meest gekozen

Plus

€495,-

1 tot 100 medewerkers

Haal het beste uit je bedrijf door je mensen het beste te bieden — Trustlr Plus.

Dit krijg je

Enterprise

Prijs op maat

100+ medewerkers

Meer nodig of meerdere bedrijven? Dan creëren we een oplossing op maat.

Dit krijg je

Het uurtarief van onze gecertificeerde vertrouwenspersonen is € 89,-

Een veilig werkklimaat voor de prijs van een kopje koffie per dag*

Wij vinden dat een open en beschermde werkcultuur de normaalste zaak van de wereld moet zijn. Juist daarom willen we dat het voor elk bedrijf in elke branche haalbaar is — door het goedkoper te maken dan een kopje koffie per dag, bijvoorbeeld.

Extra diensten

Breidt onze alles-in-één dienstverlening uit en maak van Trustlr jullie één-voor-alles oplossing.

Ervaring opdoen, in Virtual Reality

Herken jij ongewenst gedrag als het zich voor je neus afspeelt? Met deze VR-experience simuleren we onveilige situaties zodat jouw mensen getraind worden om het gedrag te herkennen dat we samen willen voorkomen.

Opstellen van jullie gedragscode

De richtlijnen voor het gedrag van jouw medewerkers behoren nog te vaak tot de ongeschreven regels. Wij maken het duidelijk en inzichtelijk voor iedereen, met een gedragscode op papier.

Gedragscode altijd vindbaar

Het Trustlr-platform is de perfecte plek voor jullie nieuwe (of bestaande) gedragscode. Eén plek waar alles omtrent een veilige werkcultuur staat, inclusief jullie geschreven regels over ieders gedrag.

Training op locatie

Medewerkers meenemen in de opbouw van een veilig werkklimaat gaat wat ons betreft het allerbest op bekende plekken. Op de werkvloer of een favoriete teamlocatie.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op algemene vragen vind je hier. Voor specifieke vragen mag je altijd een afspraak met ons team maken.

Het uurtarief van onze LVV-gecertificeerde vertrouwenspersonen is € 89 per uur, en er wordt per kwartier gerekend. Ook op dit vlak proberen we jullie kosten te verminderen, omdat de gemiddelde kosten voor een vertrouwenspersoon in Nederland tussen de € 90 en € 140 per uur liggen.

We vinden het fijn dat je snel wilt beginnen aan een veiligere werkcultuur, maar voordat je een abonnement afsluit, leren we je graag eerst beter kennen. Wanneer je besluit om klant te worden, geef je jouw abonnementsvoorkeur door. Kies je voor Enterprise? Dan ontvang je een offerte op maat die je digitaal kunt accepteren. Zodra jullie eerste betaling is verwerkt, gaat jullie abonnement in. Daarna begeleiden we je persoonlijk om toegang te krijgen tot het Trustlr-platform.

We begrijpen het, en soms is het nodig om met ‘nee’ te antwoorden. Op dit moment bieden wij onze dienstverlening alleen met een jaarlijks abonnement aan — ook omdat we geloven dat een langdurige relatie belangrijk is. Het abonnement betaal je per jaar vooraf, en de uren van vertrouwenspersonen worden per maand achteraf gefactureerd.

Sterker nog, we raden het aan! Met ons Start-pakket willen we ervoor zorgen dat de diensten van Trustlr echt voor iedereen beschikbaar zijn — ook voor bedrijven die bijvoorbeeld net starten. Want geld mag nooit een reden zijn om het werken naar een veiligere werkcultuur uit te stellen.
Voor het overgrote deel van bedrijven is het Plus-pakket de slimste keuze. Jij en je team krijgen volledig toegang tot alle e-learnings en maken zo maximaal gebruik van onze preventieve dienstverlening.

We snappen het: voor deze prijs zouden wij ook huiverig zijn. Het klopt dat je nergens anders voor zo’n laag tarief toegang krijgt tot voorlichting voor al je medewerkers. En als het te mooi is om waar te zijn…
Tja, we hopen dat je ons vertrouwt — ook al lijkt het toch een beetje too good to be true. Vertrouwen is onze business, en we willen dat met aantrekkelijke prijzen voor iedereen bereikbaar maken.

Het vertrouwen van deze bedrijven motiveert ons elke dag

Iedereen verdient het om te werken in een veilige werkcultuur en daarom zijn deze bedrijven slechts het begin. Ontdek de dankbare reacties die ons motiveren om elke dag 100% te geven.

Peter-Paul Verhoef
Peter-Paul VerhoefCEO bij Hightech ICT
Lees verder
We waarderen Trustlr omdat het ons eenvoudig helpt voldoen aan wet- en regelgeving. Als klein bedrijf kunnen we geen interne vertrouwenspersoon aanstellen. Met Trustlr bieden we collega's toegang tot informatie, voorlichting en advies, wat zorgt voor een veilige werkomgeving.
Sander Reijsmeijer
Sander ReijsmeijerEigenaar bij Cafe Constant
Lees verder
Persoonlijk contact en geweldige service. Wij hadden een heel goede en veilige werksfeer, maar toch voelt het goed om vanuit goed werkgeverschap een veilige werkomgeving te bieden aan mijn medewerkers en verder te professionaliseren. De communicatie van Trustlr gaat tot nu toe heel soepel.
Eric Beugelsdijk
Eric BeugelsdijkEigenaar bij Roestig Blond
Lees verder
De proactieve benadering van Trustlr. voor het creëren van een goede werkomgeving past perfect bij onze waarden. Daarnaast helpt het ons ook om volledig te voldoen aan wet- en regelgeving. Trustlr heeft zichzelf bewezen als een waardevolle partner voor ons bedrijf."

Weet je genoeg of heb je nog een vraag?

Ons team staat voor je klaar — vandaag voor al je vragen en morgen voor al je oplossingen op het gebied van een veilige werkcultuur. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze vertrouwenspersonen en ze helpen je met de volgende stap.

Externe vertrouwenspersoon

Een betrouwbare keuze voor Nederlandse ondernemingen.

Externe vertrouwenspersoon