Tarieven van Trustlr

Bouw aan vertrouwen met onze abonnementen

De weg naar een écht veilige werkcultuur is uitdagend en daarom zijn onze prijzen simpel — elk abonnement geeft jouw team standaard toegang tot onze externe vertrouwenspersonen.

Ons uurtarief is €89,-

Start

€345,- per jaar

Minder dan 20 medewerkers

Ga vertrouwd van start — omdat iedereen een veilige werkcultuur verdient.

Dit krijg je

Meest gekozen

Plus

€495,- per jaar

1 tot 100 medewerkers

Haal het beste uit je bedrijf door je mensen het beste te bieden — Trustlr Plus.

Dit krijg je

Enterprise

Prijs op maat

100+ medewerkers

Meer nodig of meerdere bedrijven? Dan creëren we een oplossing op maat.

Dit zijn de mogelijkheden

Een veilig werkklimaat voor de prijs van een kopje koffie per dag*

Wij vinden dat een open en beschermde werkcultuur de normaalste zaak van de wereld moet zijn. Juist daarom willen we dat het voor elk bedrijf in elke branche haalbaar is — door het goedkoper te maken dan een kopje koffie per dag, bijvoorbeeld.

Extra diensten

Breidt onze alles-in-één dienstverlening uit en maak van Trustlr jullie één-voor-alles oplossing.

Online voorlichting en preventie

Online cursussen ontworpen om jouw organisatie proactief te ondersteunen in het voorkomen van ongewenst gedrag en integriteit. TrustNet is ons online kennisplatform met voorlichting om een veilige werkomgeving te bevorderen.

Workshop op locatie

Medewerkers meenemen in de opbouw van een veilig werkklimaat gaat wat ons betreft het allerbest op bekende plekken. Op de werkvloer of een favoriete teamlocatie.

Hulp bij gedragscode

De richtlijnen voor het gedrag van jouw medewerkers behoren nog te vaak tot de ongeschreven regels. Wij maken het duidelijk en inzichtelijk voor iedereen, met een gedragscode op papier.

Ervaring opdoen, in Virtual Reality

Herken jij ongewenst gedrag als het zich voor je neus afspeelt? Met deze VR-experience simuleren we onveilige situaties zodat jouw mensen getraind worden om het gedrag te herkennen dat we samen willen voorkomen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op algemene vragen vind je hier. Voor specifieke vragen mag je altijd een afspraak met ons team maken.

Het uurtarief van onze LVV-gecertificeerde vertrouwenspersonen is € 89 per uur, en er wordt per kwartier gerekend. Ook op dit vlak proberen we jullie kosten te verminderen, omdat de gemiddelde kosten voor een vertrouwenspersoon in Nederland tussen de € 90 en € 140 per uur liggen.

We vinden het fijn dat je snel wilt beginnen aan een veiligere werkcultuur, maar voordat je een abonnement afsluit, leren we je graag eerst beter kennen. Wanneer je besluit om klant te worden, geef je jouw abonnementsvoorkeur door. Kies je voor Enterprise? Dan ontvang je een offerte op maat die je digitaal kunt accepteren. Zodra jullie eerste betaling is verwerkt, gaat jullie abonnement in. Daarna begeleiden we je persoonlijk om toegang te krijgen tot het Trustlr-platform.

We begrijpen het, en soms is het nodig om met ‘nee’ te antwoorden. Op dit moment bieden wij onze dienstverlening alleen met een jaarlijks abonnement aan — ook omdat we geloven dat een langdurige relatie belangrijk is. Het abonnement betaal je per jaar vooraf, en de uren van vertrouwenspersonen worden per maand achteraf gefactureerd.

Geen organisatie is hetzelfde, daarom geloven wij in dienstverlening op maat. Wij werken met een implementatietraject om onze service op jouw behoefte te kunnen afstemmen. Daarbij bepalen we welke van de door ons ontwikkelde tools het beste bij jouw organisatie passen. 

We bespreken bijvoorbeeld of wij persoonlijk kennis gaan maken of dat wij gebruik maken van de brochure of een e-learning, maar ook is er keuzevrijheid voor de medewerkers in de vertrouwenspersoon of is er één vaste vertrouwenspersoon die wij naar voren schuiven. Na het doorlopen van de volledige vragenlijst maken wij een plan hoe wij dit gaan realiseren binnen jouw organisatie. 

Het vertrouwen van deze bedrijven motiveert ons elke dag

Iedereen verdient het om te werken in een veilige werkcultuur en daarom zijn deze bedrijven slechts het begin. Ontdek de dankbare reacties die ons motiveren om elke dag 100% te geven.

Fiona Gelton
Fiona GeltonRegister Taxateur en interne vertrouwenspersoon bij Envalue
Read More
Wij hebben een interne vertrouwenspersoon en een externe vertrouwenspersoon van Trustlr. En deze combinatie van enerzijds keuzevrijheid vanuit de medewerkers tot wie zij zich willen richten (in- of extern) en daarnaast een goede sparringpartner voor de interne vertrouwenspersoon werkt voor ons erg goed.
Helen Groeneveld
Helen GroeneveldAdjunct Directeur bij Actor Consultancy
Read More
De communicatie verloopt zeer prettig; van een laagdrempelige kennismaking tot snelle reacties per mail en het meedenken in interne cursussen. Wij zijn erg tevreden.
Peter-Paul Verhoef
Peter-Paul VerhoefCEO bij Hightech ICT
Read More
We waarderen Trustlr omdat het ons eenvoudig helpt voldoen aan wet- en regelgeving. Als klein bedrijf kunnen we geen interne vertrouwenspersoon aanstellen. Met Trustlr bieden we collega's toegang tot informatie, voorlichting en advies, wat zorgt voor een veilige werkomgeving.
Eric Beugelsdijk
Eric BeugelsdijkEigenaar bij Roestig Blond
Read More
De proactieve benadering van Trustlr. voor het creëren van een goede werkomgeving past perfect bij onze waarden. Daarnaast helpt het ons ook om volledig te voldoen aan wet- en regelgeving. Trustlr heeft zichzelf bewezen als een waardevolle partner voor ons bedrijf."
Sander Reijsmeijer
Sander ReijsmeijerEigenaar bij Cafe Constant
Read More
Persoonlijk contact en geweldige service. Wij hadden een heel goede en veilige werksfeer, maar toch voelt het goed om vanuit goed werkgeverschap een veilige werkomgeving te bieden aan mijn medewerkers en verder te professionaliseren. De communicatie van Trustlr gaat tot nu toe heel soepel.

Weet je genoeg of heb je nog een vraag?

Ons team staat voor je klaar — vandaag voor al je vragen en morgen voor al je oplossingen op het gebied van een veilige werkcultuur. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze vertrouwenspersonen en ze helpen je met de volgende stap.

Externe vertrouwenspersoon

Een betrouwbare keuze voor Nederlandse ondernemingen.

Externe vertrouwenspersoon Trustlr