Stagevacature Trustlr communicatie en marketing

Search

Thema's

Meer binnen deze categorie:

Waarom een kennisbank?

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een veilige werkomgeving, daarom bieden wij ook deze kennis aan, maar als je nou meer wilt lezen over onze diensten klik dan hieronder.

Inhoudsopgave

Stagevacature Trustlr – Locatie Scheveningen

Wij zoeken een stagiair die ons team kan komen versterken voor een periode van minimaal 3 maanden. Ben jij derde- of vierdejaars bachelor student en doe jij een studie in de richting van communicatie en (SEO) marketing? En ben jij op zoek naar een leerzame stageplek? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Trustlr is een start-up, opgericht in 2023 door partners Ruben en Monica. Ons kantoor is gevestigd in de haven van Scheveningen waar we een co-working space delen met andere start-ups en ZZP’ers. Met lekker weer vind je ons ook regelmatig op een terras in de zon of met veel wind met een kite op het water!

Met Trustlr willen wij de markt van vertrouwenspersonen innoveren. Momenteel speelt er veel op het gebied van wet- en regelgeving omtrent het verplicht stellen van vertrouwenspersonen. En het is je vast niet ontgaan dat er nu veel aandacht is in de media voor integriteitsschendingen en grensoverschrijdend gedrag. Denk bijvoorbeeld aan de aflevering van BOOS, de onveilige werksfeer bij DWDD en de #metoo beweging. Een goede zaak dus dat hier meer regulering voor komt vanuit de overheid. Maar wij vinden dat de dienstverlening door veel bestaande marktpartijen nogal ouderwets wordt aangeboden. Met Trustlr willen we de dienstverlening anders wegzetten in de markt door te focussen op preventie én op betaalbare dienstverlening voor de kleinere organisaties (andere start-ups en MKB). Wil jij ons helpen onze start-up te laten groeien?

Dit ga jij doen:

Zoals gezegd, Trustlr is een start-up. Momenteel hebben we twee vaste medewerkers en werken een aantal ZZP’ers als vertrouwenspersoon voor ons. We willen in 2024 ons klantenbestand gaan uitbouwen en daar kan jij ons goed bij helpen! We zoeken dus een stagiair die hands-on wil meedraaien in de dagelijkse operatie. Taken die jij kan oppakken:

  • Opzetten en uitwerken van totale contentstrategie
    • Het opzetten en uitwerken van een social media plan
    • Aanscherpen en uitwerken van content strategie blogs en kennisbankartikelen
  • Actief meewerken en verbeteren van onze SEO Strategie
  • Beantwoorden inkomende oproepen/mailtjes
  • Verbeteren van de brochure

Als je vanuit je opleiding een onderzoek moet/wil uitvoeren, is daar ook ruimte voor. We zoeken iemand voor 36-40 uur per week. In die tijd kan je zowel meelopen/-werken als een eventueel onderzoek uitvoeren.

De ideale kandidaat..

Bestaat niet. We zoeken vooral iemand die zelfstandig en ondernemend is. Omdat we een kleine organisatie zijn, is er weinig ondersteuning. Uiteraard zal je een goede inwerking en begeleiding krijgen, echter is het wel belangrijk dat je zelf startend en zelfstandig aan de slag kunt. Ook vinden we het fijn als je actief meedenkt en zelf met goede ideeën komt om Trustlr verder te helpen, je kan bij ons echt impact maken. Heb je daarnaast plezier in het creëren van (geschreven) content, het bedenken van een social media plan en wil je impact maken op een maatschappelijk thema? Solliciteer dan snel op deze stageplek!

Praktische zaken:

Periode: startdatum in overleg

Locatie: Kantoor Scheveningen haven en vanuit huis

Stagevergoeding: €500 per maand o.b.v. 40 uur (reiskosten worden niet vergoed).

Interesse? Ruben ontvangt graag jouw CV en een korte motivatie via de mail: ruben@trustlr.nl. Vragen? Bel dan naar Ruben op: 085-0606816